Produkter

Tjenester: hjemmebesøk - transport - montering

 Hjemmebesøk

Vi tilbyr individuell rådgiving og våre interiørkonsulenter kommer på befaring til ditt hjem eller kontor i Stavanger/omegn. Ved å se helheten danner vi oss et bilde av dine ønsker og behov. På forespørsel vil vi så utarbeide forslag til møblering og belysning. Gjerne i samarbeid med din arkitekt og/eller interiørarkitekt. Hvor mange timer som skal brukes til utarbeidelse avtales mellom deg som kunde og Møbelgalleriets interiørkonsulent i forkant av oppdraget.

Dersom et slikt forslag ender opp i kjøp av møbler/belysning hos Møbelgalleriet er denne tjenesten uten kostnader for deg som kunde. I tilfeller der man ikke ønsker å handle hos Møbelgalleriet vil utarbeidelse av forslag faktureres etter avtalt medgått tid.

Timesats er kr 950,-.

Transport

Dersom det er bestilt utkjøring vil vi, når varer ankommer vårt lager, ta kontakt med deg for å avtale tid for levering.

For levering og enkel montering i Stavanger/omegn bruker vi B&B Transport. Varene bæres inn, stilles på plass og all emballasje i retur.

Denne tjenesten koster kr 1 500,- inkl mva.

Med Stavanger /omegn menes Stavanger kommune unntatt Mosterøy og Finnøy, Sandnes, Sola, Tananger og Randaberg

For områder utenom dette beregnes frakt/kjøring i hht medgått strekning og tid, alternativt sendes de med annen transportør. Ta kontakt med Møbelgalleriet for priser.

Du kan forvente deg følgende: Vi kommer innenfor avtalt tidsintervall. Du kan avtale å bli oppringt i forkant, for å få en mer presis anslått tid for ankomst.

Ved ankomst bærer vi møblene på plass, tar av emballasje og sjekker at varen er uskadet.  Ben monteres på.  Sokler stilles på plass og vatres opp. Montana-reoler stables på plass som anvist. Emballasje tas med i retur.

Skulle det vise seg at et produkt har en feil eller mangel, vil vi ta bilder av problemet / dokumentere skaden, før vi forlater stedet.

Montering på vegg er IKKE inkludert i denne tjenesten. Ønskes montering på vegg, se Montering.

Vi tar ikke gamle møbler/senger i retur. Men vi kan etter avtale og mot ekstra betaling levere gamle møbler/senger til IVAR.

Henting på lageret:

Det er også mulig å hente møbler på vårt lager i Bjergsted Terrasse på hverdager mellom 10 og 19. Dette må avtales med Møbelgalleriet på forhånd.

Når du henter selv, er det viktig at du sjekker at varen er feilfri når du kommer hjem. Skulle det vise seg at noe ikke er i orden, ta umiddelbar kontakt med Møbelgalleriet på telefon 51510290. Eventuelle skader som måtte oppstå under egen transport/innbæring er ikke Møbelgalleriets ansvar.  

Leveranser til andre deler av landet

For leveranser til resten av landet vil vi søke å gjøre det på beste og rimeligste måte. Her må man velge om man vil ha levert det til dør (ute), eller båret inn.  

Pris på leveranse varierer med løsning, volum/vekt og strekning.  Spør oss om pris og leveringstider.

NB: Når man mottar varer er det særdeles viktig at man sjekker produktet for eventuell transportskader FØR man signerer på fraktpapirene. Om ikke dette gjøres bortfaller muligheten for erstatning for transportskade. Eventuelle synlige transportskader må noteres på fraktbrevet. Om det er synlige skader må produktet pakkes opp før transportøren kjører videre.

Ta bilder av skaden!

Vi vil presisere at når varen sendes, er leveransen utenfor vår kontroll idet varen har forlatt vårt lager.  Alle henvendelser om produktet underveis i transporten må dermed gjøres direkte til den som har frakt oppdraget.

 Tenk på dette og gi oss beskjed - FØR du bestiller levering:

  • Er det lett tilgang til huset med bil?
  • Er det mulig å parkere i nærheten?
  • Er det langt å bære fra bilen til huset?
  • Hvilken etasje bor du i?
  • Er det heis?  Hvor stor er heisen, får vi møbelet inn i heisen?
  • Er oppgangen bred nok, er avsatsene store nok til å få møbelet opp?
  • Får vi møbelet inn gjennom døren og dit det skal?  Hvor bred og høy er dørene vi må passere?
  • Hvis møbelet ikke går inn gjennom dørene må det antagelig bestilles lift.  Dette er kundens eget ansvar og kostnaden må dekkes av kunden.  Snakk med oss om dette, så vi får koordinert transporten.
  • Vi tar dessverre IKKE av oss på bena når vi bærer møbler inn.  Dette på grunn av faren for å skli.

Forbehold:

Om det viser seg at forholdene på stedet er slik at varen ikke kan bæres inn, er dette ikke Møbelgalleriets ansvar.
Kunden kan da velge om varen skal settes igjen ute, eller om den skal tas tilbake til lager i påvente av en løsning.  Ny transport faktureres til full pris.
Blir det nødvendig å leie lift for å få varen inn, er dette kundens ansvar og må dekkes av kunden.

Vi må forholde oss til alle regler vedr HMS og arbeidsmiljøloven, og kan ikke bære, løfte eller frakte varer på en slik måte at det ikke er innenfor regelverket.

Merk også: Vi korrigerer ikke for skjevheter i vegger utover de skjevheter møbelet selv er konstruert for å håndtere.  Vi snekrer altså ikke på veggen.

Montering

Dersom du har behov for hjelp til montering av møbler som skal henge på vegg

så kan vi hjelpe med det. Vi samarbeider med dyktig montør som kan gjøre dette for deg.

Vi har også samarbeid med flere autoriserte elektrikere som kan montere lamper. Da får du arbeidet forskriftsmessig og fint utført.

Ta kontakt med oss så videreformidler vi kontakt med disse.

Den enkelte håndverker/firma vil fakturere kunden direkte etter avtale.  

Ta kontakt på post@moebelgalleriet.no eller ring

51 51 02 90 om du har spørsmål tilvåre tjenester.