Produkter
KAMPANJER
|
PH 5 og PH 5 mini kampanje
PH 5 og PH 5 mini kampanje

PH 5 og PH 5 mini kampanje

Kampanje til:
July 31, 2024

I juni og juli gir vi 15 % ved bestilling av alle PH 5 og PH 5 mini lamper fra Louis Poulsen.

PH 5 Pendelen gir et blendefritt nedadrettet lys samtidig som det lyser opp sin egen ramme og skaper en myk, behagelig atmosfære fra innsiden av pendelen. Poul Henningsen designet PH 5 i 1958 som en motreaksjon på lyspære produsentens mange endringer av fasong og størrelse på datidens glødelamper, noe Henningsen syntes var poengløst. PH 5 passet alle typer lyskilder ved å gjøre alt om til tiltalende belysning. Dette gjorde PH 5 så berømt at den ble synonym med «PH-lyset» som fremdeles løfter selv det mest moderne interiøret i dag. Henningsen hadde en veldig markant vitenskapelig tilnærming til lys og designet flere armaturer basert på flerskjermssystemet han skapte i 1925 for å lage utmerket, blendefri belysning. Han brukte den logaritmiske spiralen som grunnlag og oppnådde jevn fordeling av lys med flerskjermssystemet, noe som gjorde det mulig å redusere både blending og skygge.

Hvert PH-lampenummer refererer til størrelsen på skjermene. PH 5 består av en toppskjerm som er ca. 50 cm i diameter. Den klassiske PH 5-lampen er nå tilgjengelig i nye pastellfarger som passer perfekt til ethvert moderne hjem. De to PH 5-pastellfargekombinasjonene omfatter: Østersgrå/blå/rosa og blå/rosa/fersken. Hvis du ønsker et enklere utseende, kan du velge en av de monokrome utgavene: Blekrosa, østersgrå eller hvit.

PH 5 ble først skapt i 1958, som en oppfølging av Poul Henningsens flerskjermssystem, og den har siden blitt en velkjent favoritt i danske hjem. PH 5 retter mesteparten av lyset nedover, samtidig som den avgir en lateral glød som skaper et behagelig og blendefritt lys, noe som er karakteristisk for alle Louis Poulsen-lamper.