Produkter
INSPIRASJON
|
Belysningsnytt

Belysningsnytt

June 28, 2023
#
min lesing

En ny lyskultur, sier Occhio om sine lamper.

Lys skaper mer enn lysstyrke - med lys arrangerer vi hele rom, og skaper stemning og atmosfære. Oppdag armaturer som muliggjør en helt ny tilnærming til lys og bli lysdesigner til ditt eget boreal. Fordi lyskvalitet er livskvalitet.  

Mito har et sofistikert utseende, den er utrolig elegant. Den kommer i sort, hvit, aluminium, messing, kobber og rose. Det som er spennende med denne pendelen er at du kan ved en enkel håndbevegelse dimme styrke og varme i lyset. Du kan også heve den enkelt opp og ned.  

Persimon serien til Fogia utfordrer den klassiske glasskuppelen vi har sett frem til nå. Segmenter som er gjemt inne i konturene av persimonfrukten brukes i formgivingen av glasset som nesten kan se ut som et tekstil. Nytenkende men har også det som trengs for å bli en klassiker.

Betydningen av Nuura er lys og ære. De holder til i Danmark og er inspirert av det nordiske lyset - en evig inspirasjonskilde.

Blossi-kolleksjonen er laget med den nyeste LED-teknologien. En spesielt utviklet LED-plate er plassert slik at lyset reflekteres i den munnblåste glasskyggen og det gylne finishmetallet som sprer et mykt og sofistikert indirekte lys.

Den kommer som pendel, bordlampe, vegglampe og stålampe.

Fotogalleri

No items found.